marți, 31 mai 2016

Cruciulite botez fete



Se apropie botezul primei tale finute, iar pentru tine este important sa cumperi cruciulite botez fete datorita simbolisticii lor crestine? Atunci ai ajuns la locul potrivit pentru ca AICI vei gasi cele mai simpatice modele de cruciulite botez fete, dar si o multime de accesorii potrivite pentru crestinarea unui bebelus, cat si pentru petrecerea care urmeaza dupa slujba de la biserica.

Pentru o fetita delicata, cele mai adecvate sortimente de cruciulite botez sunt decorate in culori neutre sau pe roz, iar strasurile, funditele, dantela si cristalele Swarovski completeaza cu stil micile accesorii.





Cruciulite botez fete cristale swarovski

Cruciulite botez fete cu strasuri si dantela

Perfecte pentru copilasi eleganti, dar si pentru invitati pe masura, frumoasele cruciulite botez fete, confectionate din metal nichelat se prind in piept cu bolduri si au rolul de a-i proteja de energiile negative pe toti care cred in Dumnezeu si le poarta ca buni crestini.
O data cu taina botezului, micuta crestina este primita in sanul Sfintei Biserici si alaturi de hainute noi, ea va primi in dar de la nasi o cruciulita botez fete care sa o ocroteasca de spiritele rele.




Pe piata exista o multime de articole botez din care poti selecta produsele dorite.  Alaturi de cruciulite botez fete, la Fabricadeaccesorii.ro gasesti trusouri complete pentru biserica, articole de papetarie si articole de petrecere la preturi accesibile oricarui buzunar.
Deoarece este mai importanta valoarea spirituala a produselor cumparate, decat valoarea lor materiala, noi iti recomandam sa cumperi pentru botezul finutei tale accesorii botez ieftine, cum ar fi un set sau mai multe seturi promo cu 50 cruciulite botez fete si o cutie cadou pentru cruciulite, dupa numarul persoanelor care participa la Taina Botezului, seturi si sticlute mir, lumanari botez si alte produse necesare.



Cruciulite botez fetita oferta 50 bucati si cutie cadou
Printre cele mai frumoase modele de cruciulite botez fete pe care le-ai putea comanda la bucata fara sa dai o avere pe ele, exista cateva produse mai ieftine de 3 lei/bucata perfecte pentru acest moment special care este crestinarea unuu bebelus.
Astfel, de la cruciulitele botez cu model decorate cu fundite roz din organza la cruciulitele de botez de diferite dimensiuni ornate cu strasuri, nasii pot alege modelul dorit de cruciulite impreuna cu o cutie eleganta ornata cu fluturasi, rochite crosetate si alte detalii dragute.
Mai multe informatii despre cruciulite botez fete poti afla rasfoind oferta noastra. Toate articolele de botez aflate in tendinte chiar acum sunt disponibile aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu